Een korte uitleg over het maken van, tot het afleveren van mijn foto's.

Een afspraak maken voor een fotoshoot, is heel simpel. U kunt mij bellen, whatsappen, mailen of het contactformulier invullen. Dan bespreken wij uw wensen en plannen we een datum die voor ons beiden/allen goed uit komt! Ik beschik niet over een studio. Deze kan eventueel wel afgehuurd worden, wanneer dat echt jullie wens is. Fotograferen in de buitenlucht is heerlijk! Veel kleur en geur en natuurlijke lichten, dat word zeker terug gezien in het eindresultaat! Nieuwsgierig? Klik op MIJN WERK, hierboven. Daar zien jullie een sfeerbeeld van Glenn Rondhuis Fotografie.

Het plannen van een huwelijk gaat net even iets anders. Als u mij heeft gecontacteerd voor een huwelijk, dan kom ik gewoon even bij jullie langs voor een kennismaking gesprek. Die overigens geheel vrijblijvend is. In dat gesprek, bespreken wij jullie wensen en ideeën. Vertel ik jullie, hoe ik te werk ga en help ik jullie met eventuele tips om jullie dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voelt het gesprek voor jullie goed? Want het is natuurlijk heel normaal als u meerdere gesprekken heeft gehad met andere fotografen, dan kunnen wij verdere stappen ondernemen voor het plannen van jullie memorabele dag en kan ik op basis van het gesprek een offerte voor jullie opmaken.

Wanneer de foto's door mij zijn gemaakt, worden deze door mij uitgekozen en de mooiste foto's worden dan zorgvuldig bewerkt in mijn eigen stijl. Glenn Rondhuis Fotografie werkt niet met een maximum of minimum aantal foto's.  Bij een huwelijk krijgt u alle foto's, die u verwachten mag natuurlijk. Bij een fotoshoot krijgt u van mij een serie foto's (+/- 15) die allemaal mijn eigen stijl hebben, waardoor er een mooie reeks foto's ontstaat. Ik zeg altijd: Hoe meer foto's, des te minder variatie/creativiteit. 

Tevens krijgt u alle foto's zonder watermerk/logo, op de originele grootte. Dus niet verkleind, helemaal klaar om af te drukken en ook nog is geen extra kosten!

Het afleveren van de foto's kan, via een download link, die u via de mail krijgt of bijvoorbeeld via een USB stick die bij u afgeleverd wordt. De levertijden voor fotoshoots zijn maximaal 3 weken en voor een huwelijk maximaal 8 weken. Ik ben pas tevreden, als u dat ook bent. Tot slot word altijd een back-up gemaakt van de bestanden, zodat deze nooit verloren zullen gaan.