Een korte uitleg over het maken van, tot het afleveren van mijn foto's.

Een afspraak maken voor een fotoshoot, is heel simpel. U kunt mij bellen, whatsappen, mailen of het contactformulier invullen. Dan bespreken we uw wensen en plannen we een datum die voor ons beiden/allen goed uit komt!

Het plannen van een huwelijk gaat net even iets anders. Wanneer u graag wilt dat ik uw bruiloft ga vastleggen, wat voor mij een grote eer is, want zo'n prachtige, onvergetelijke dag, hoort tot in de puntjes geregeld te worden. Als u mij heeft gecontacteerd voor een huwelijk, dan kom ik gewoon even bij jullie langs voor een kennismaking gesprek. In dat gesprek, bespreken we al uw wensen en alle andere belangrijke dingen. Voelt het gesprek voor jullie goed? Want het is natuurlijk heel normaal als u meerdere gesprekken heeft gehad met andere fotografen, dan kunnen we gaan verder werken en de afspraken gaan maken voor dit memorabele moment. 

Wanneer de foto's door mij zijn gemaakt, worden deze door mij uitgekozen en de mooiste foto's worden dan zorgvuldig bewerkt in mijn eigen stijl. Glenn Rondhuis Fotografie werkt niet met een maximum of minimum aantal foto's.  Bij een huwelijk krijgt u alle foto's, die u verwachten mag natuurlijk. Bij een fotoshoot krijgt u van mij een serie foto's (+/- 20) die allemaal mijn eigen stijl hebben, waardoor er een mooie reeks foto's ontstaat. Ik zeg altijd maar; Hoe meer foto's, des te minder variatie/creativiteit. Wanneer je 20 foto's ontvangt, waarvan elke pose anders is, elke lach anders is, de hele compositie anders is, heb je een prachtige reeks met allemaal variërende foto's. Dat vindt ik mooier dan wanneer er 40 foto's afgeleverd worden, waarvan er al 10 op elkaar lijken. 

Tevens krijgt u alle foto's zonder watermerk/logo, op de originele grootte. Dus niet verkleind, helemaal klaar om af te drukken bijvoorbeeld en ook nog is geen extra kosten!

Het afleveren van de foto's kan, via een download link, die u via de mail krijgt of bijvoorbeeld via een USB stick die bij u afgeleverd word. De levertijden voor fotoshoot's zijn maximaal 3 weken en voor een huwelijk maximaal 8 weken. Ik ben pas tevreden, als u dat ook bent. Tot slot word altijd een back-up gemaakt van de bestanden, zodat deze nooit verloren zullen gaan.